Lendület Disztribúció - Hivatalos webshop

Lendület Disztribúció - Hivatalos webshop

Képviseleteink

Feketéné Hamar Erika

Feketéné Hamar Erika vagyok, a Tupperware Lendület Disztribúcióban a Szolnoki csapatot vezetem.
Képviseletünk Szolnokon a Kápolna utcán található, ahol havi rendszerességgel tartunk főző klubot, és várjuk az érdeklődő lányokat, asszonyokat, hogy megosszuk velük receptjeinket, tapasztalatainkat, ötleteinket. 
Ha nem tudsz személyesen ellátogatni hozzánk, akkor keress minket online felületeinken ( Facebook, Tik-Tok, Instagram), ahol hasznos tartalmakat, ötleteket, recept videókat találsz. Elérsz bennünket messengeren, és e mailben is, ahol online formában tudunk Neked segíteni, vagy ajánlunk egy közeledben élő tanácsadót, aki személyesen veszi fel Veled a kapcsolatot, hisz az ország minden részén vannak klubtagjaink.
Ha szeretnél olcsóbban vásárolni, ajándékokat kapni, és elsőként értesülni a Tupperware akcióiról, akkor csatlakozz Te is kis csapatunkba klubtagként, ahol minden tapasztalatunkkal és nagy szeretettel várunk!
Tel.: +3630-577-5831 

Ágoston Attiláné Ilike

A BP4 területi Képviselet Vezetője vagyok. 25 éve tartozom a Tupperware lelkes csapatába. Vecsésen élek családommal. Csoportvezetőim, tanácsadóim Budapest, Pest megye és Jászság térségében tesznek meg mindent vásárlóik érdekében. Vendégtalálkozókon, Főző Klubokon közvetlenül mutatjuk be termékeinket, s válaszolunk a kérdésekre. A Tupperware nekem mindig a barátságot, egymásra figyelést, segítőkészséget jelenti! Várunk bizalommal csapatunkba! Tedd fel kérdéseidet!

Tel.: +3630-298-5638
agoston.ilike@gmail.com

dr Ráczné Ritli Adrienne

Ritli Adrienne vagyok. 2018 óta a debreceni Tupperware területi képviselet vezetője.
Hajdú-Bihar vármegyében, Vámospércsen élek a családommal. A Tupperware számomra egy nagy szerelem, örömmel tölt el a termékek értékesítése, népszerűsítése és csapatunk bővítése.
Képviseletünkön sok, jól képzett csoportvezető dolgozik az ország több területén.
Amennyiben Te is szívesen tartoznál csapatunkhoz, vagy szeretnél vásárolni, keress
bizalommal.

Tel.: +3630-530-5969

 

Szendrei Jánosné Éva

Országunk egyik legszebb vidékén, Borsod Vármegyében van szerencsém már több mint 27 éve, ezen belül pedig 2017 óta a miskolci képviselet vezetőjeként a Tupperware termékek népszerűsítésével, értékesítésével foglalkozni. Csoportvezető társaimmal, tanácsadóinkkal, és klubtagjainkkal, a termékek szerelmeseként vagyunk egy fantasztikus csapat, ahová téged is várunk szeretettel. A képviseleten, és megyénkben több helyszínen is működő főzőklubjainkra várunk, ha szeretnél megismerkedni termékeinkkel használat közben. Kérdéseddel, vásárlási szándékoddal, főzőklub helyszínekkel kapcsolatban keress az alábbi lehetőségek bármelyikén:

Tel.: +3620-457-3022

Sztányi Antalné Ilike

Sztányi Antalné vagyok 28 éve foglalkozom a Tupperware termékek értékesítésével, 5 éve vagyok a Nyíregyházi Területi Képviselet vezetője.
Szeretek sütni-főzni, rendszeresen tartok főzősulit ahol mindig új receptet, készítek el a termékek bemutatása, használata segítségével.
Tanácsadóim az ország különböző részén megtalálhatók és segítik a munkám.
Hiszem és vallom hogy „A kitartó munka meghozza gyümölcsét.”
Ha szeretnél egy vidám, összetartó Csapat tagja lenni, keress bizalommal, szívesen segítek!

Tel.: +3630-475-3802

Kuzsmiczki Sándorné Szilvi

27 éve a Tupperware Bp3 szerelmeseként nyugodt szívvel állíthatom hogy azon szerencsések közé sorolhatom magam, akik a hobbijukat végezhetik munkájukként nap mint nap. Amennyiben kérdésed merül fel, bátran keress!

Tel.: +3620-482-5075