Lendület Disztribúció - Hivatalos webshop

Lendület Disztribúció - Hivatalos webshop

Rólunk

A Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál” elnevezésű edényt.

A Tupperware termékek tudatos termékfejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: rendkívül praktikusak, az edények normál használat mellett nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt élelmiszerek illatát és jelentős részüket mosogatógépben is lehet mosogatni.

A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak konyhai folymatok széle körében. A hűtőben való frissen tartásban, a mélyhűtésben, a konyhai előkészítésben, a mikrohullámú és a hagyományos sütőben való használatban, melegítéshez, valamint a tárolásban is.

 

A Tupperware mindenkori vezérelve:

 

        „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.”

Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedő szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a kellékellátást is.


Az a jövőképünk, hogy növeljük bolygónk, népünk és azon közösségek élettartamát, amelyekben élünk és dolgozunk azáltal, hogy jelentősen csökkentjük az előállított élelmiszer és egyszer használatos hulladék mennyiségét.

 


“Nincs vesztegetni való időnk!”

Együtt jobbá tesszük az emberek szokásait, ezáltal a bolygónkat és a közösségeinket!

  • Segítünk a fogyasztóknak csökkenteni saját környezeti hulladékukat.
  • Folyamatosan fejlődő, környezettudatos termékekkel minden lépésben csökkentik az emberek a hulladék mennyiségét.
  • Vállalkozási lehetőségekkel segítjük az embereket.

 

 

 

A bolygó iránti elkötelezettségünk részeként továbbra is új, egyre fenntarthatóbb anyagokkal fogjuk bemutatni termékeinket, az ECO+ nevű anyagkategóriában.

A SABIC, a fenntarthatóság terén vezető szerepet betöltő gyártó vállalat, elsőként kínálja ezt az új anyagot a körforgásos gazdaságot támogató megoldásként.

A Tupperware az első partner, amely ezt az innovatív anyagot kínálja az ételkészítés, tárolás és tálalás kategóriájában.

Anyaguk az ISCC keretrendszer szerint a tanúsított alapanyag átvételének pillanatában tanúsított.

A belgiumi gyártó üzemünk is az ISCC által tanúsított, ezzel bizonyítja, hogy az ECO+ termékek előállításához fenntartható anyagot használ fel.

Eastman Tritan™ megújuló anyagból készült első tálaló család (Átlátszó Tálak), 50%- ban tanúsított újrahasznosított anyagot tartalmaz. Az Eastman Tritan a Tupperware ÖKO+ termékcsalád bővítése.

 

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb minőségű, alaposan kiválasztott anyagokból készült termékek iránt.


Vásárlóink biztonságát és jólétét helyezzük előtérbe.

 

 


 

 

            Farkas Tamásné Zsuzsi vagyok, a Lendület Disztribúció vezetője

 

1994 őszén csatlakoztam a Tupperware csapatához, 2 kisgyermekes gyesen lévő anyukaként. Ma is, 27 éve, elkötelezettje vagyok a cégnek. 12 éve férjemmel együtt vezetjük a Budapest 2 Képviseletet és több éve az Északkelet Magyarországi Disztribúciót.

A termékek szeretete, minősége, praktikussága, folyamatos újdonságok, a munkatársak, a lehetőségek, a sikerek...mind-mind elkötelezetté tettek bennünket.  A sok öröm, a sok elismerés, ahogyan másoknak az életét is megváltoztathattam, sikeressé tehettem a Tupperware segítségével, pótolhatatlan. Hiszen a Tupperware nem csak egy termék, hanem egy életmód, egy lehetőség a kedvezményes vásárlástól a sikerélményeken keresztül a jó kereseti és munkalehetőségig, s mindezt egy jó társaságban.

 

Magyarországon 1992 óta kaphatók a Tupperware termékek – mint mindenütt a világon - közvetlen értékesítési rendszerben. Tanácsadóink szakszerű bemutatókon ismertetik meg a vendégekkel a termékek sokféle használati módját és előnyeit. A vendégeknek lehetőségük nyílik a termékek megismerésére, kipróbálására és megrendelésére is.

 

A felgyorsult világ változásával, a Tupperware is követi a kor igényeit, ma már nem kizárólagosan bemutatón értékesítjük termékeinket.

  • A WestEndben (aluljáró szinten) működik az országban jelenleg egyedüli hivatalos Tupperware bolt (pavilon), ahol azonnal megvásárolhatók a termékeink.
  • Megrendelhető itt a hivatalos online Webáruházban.
  • Regisztrált Törzsvásárlói Klubtagként 20 %-os kedvezménnyel lehet megvásárolni termékeinket.
  • Ma is vannak Tanácsadóink, Csoportvezetőink, Team Leadereink, akik a termékek értékesítését végzik, akár bemutatókon is jó kereseti és karrier lehetőséggel.

 

 

Csatlakozási lehetőség