Hozzávalók:
50 dkg sütőtök
1 póréhagyma
2 db tojás
3 evőkanál liszt
só
vaj
15 dkg juhsajt
tejföl
friss kapor
Elkészítés:
A sütőtököt Zöldséghámozóval meghámozzuk és a Mandolin Szeletelőn gyufaszál vékonyságúra szeleteljük. A megtisztított póréhagymát felkarikázzuk. A tojásokat felverjük és beleöntjük egy Kelesztő Tálba. Szilikon Keverővel hozzákeverjük a 3 evőkanál lisztet, majd hozzáadjuk a póréhagymát és a sütőtököt, ízlés szerint sózzuk.
Vajon megsütjük.
A juhsajtot Krumplinyomóval összetörjük, kevés tejföllel és a frissen vágott kaporral (Szuperszonikus Turbóaprító Kompakt) ízesítjük, majd ezzel kínáljuk a sütőtöklepényt.