Hozzávalók:
0,5 dl olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál fűszerpaprika
50 dkg báránycomb
só
őrölt bors
30 dkg burgonya
25 dkg zöldbab
1 csokor kapor
0,5 csokor petrezselyem
1 evőkanál liszt
1,5 dl tejföl
Elkészítés:
Az olajat az 5,7 literes Mesterszakács Edényben felforrósítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és megpirítjuk. Ezután belekeverjük a zúzott fokhagymát, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a fűszerpaprikával. Most hozzáadjuk a megmosott, majd az Új Generációs Henteskéssel kockákra vágott báránycombot, felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, és felforraljuk. Ekkor sóval, borssal ízesítjük, majd fedővel lefedve közepes tűzön félpuhára pároljuk, A Zöldséghámozóval meghámozott burgonyát egyforma kockákra vágjuk, a megtisztított zöldbabot 2-3 centisre daraboljuk, majd a félpuha pörkölthöz adjuk, Felöntjük annyi vízzel, hogy 2-3 ujjnyival ellepje, és sóval, borssal utóízesítjük. Ha készre főtt a leves, beleszórjuk a Mix-Fix Pro-ban összekevert aprított kaprot, petrezselymet, lisztet, tejfölt, és egy kevés vizet. Ha felforrt, lehúzzuk a tűzről, és forrón tálaljuk, Tejföllel, petrezselyemmel díszítjük.