A vajat, a cukrot, a vaníliáscukrot és a sót krémes fehérre keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Hozzáadjuk a mascarponét és mindent jól összekeverünk.
Majd hozzákeverjük a lisztet, a keményítőt és a sütőport és felezzük el a tésztát.
Olvasszuk fel a nutellát és keverjük hozzá a tészta felét a tejjel.
Először a világos tésztát tegyük az 1,8 l -es UltraPro edénybe, majd rá a sötét tésztát, és villával húzzuk át a tésztát spirál alakban.
Ezután előmelegített sütőben, 190 ° C-os alsó / felső hőfokon 60-70 percig sütjük. Ha a sütemény a sütési idő vége felé túl sötét lesz, fedje le.
Hagyjuk kissé kihűlni a süteményt, majd tegyük egy rácsra és várjuk meg, míg teljesen kihűl.
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.