A vajat, a cukrot, a vaníliáscukrot és a sót krémes fehérre keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Hozzáadjuk a mascarponét és mindent jól összekeverünk.
Majd hozzákeverjük a lisztet, a keményítőt és a sütőport és felezzük el a tésztát.
Olvasszuk fel a nutellát és keverjük hozzá a tészta felét a tejjel.
Először a világos tésztát tegyük az 1,8 l -es UltraPro edénybe, majd rá a sötét tésztát, és villával húzzuk át a tésztát spirál alakban.
Ezután előmelegített sütőben, 190 ° C-os alsó / felső hőfokon 60-70 percig sütjük. Ha a sütemény a sütési idő vége felé túl sötét lesz, fedje le.
Hagyjuk kissé kihűlni a süteményt, majd tegyük egy rácsra és várjuk meg, míg teljesen kihűl.
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.