„Csak az edényben van nyomás főzés közben!”
A Mikrós Kuktában a tradicionális kukta és a mikrohullámú sütő előnyei egyesülnek. Egyenletesen oszlik el benne a hő, a főzési idő lecsökken és az ételek eredeti íze és színe megmarad. A két technológia egyesítésével egyszerűen lehet főzni, nem szükséges főzés közben az ételt megkeverni.
Ez egy fedett edény, amely nyomást termel a mikrohullámú sütőben való főzés során.
A gyors nyomásnövelés érdekében nem távozik levegő vagy folyadék az előre beállított nyomás alatt.
Az elért magasabb hőmérsékletnek (maximum 112 °C) köszönhetően a főzési idő drámaian lecsökken, ami jobb élelmiszer minőséget eredményez (a tápanyagok megmaradnak).
A belső nyomás segít megőrizni az ízeket, és felgyorsítja a főzési időt a mikrohullámú sütéshez képest.
A mikrofőzőt külső szervezetek tesztelték, és rendelkezik az LNE, Európa egyik vezető tanúsító szervezete által kiadott minőségi tanúsítvánnyal (CE).
Mérete:
28,08 x 22,49 x 15,7 cm